Suomeksi - På svenska - In English

Rikoksentorjuntaneuvosto

Rikoksentorjuntaneuvosto

Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Alla on listattu tuoreimmat rikoksentorjuntaneuvoston toimintaan liittyvät uutiset, viralliset tiedotteet sekä tietoa tapahtumista. Aikaisemmat uutiset on arkistoitu vuosittain.

Uutiset
7.2.2017
»

Rikoksentorjuntaneuvoston alueellisissa seminaareissa edistetään paikallista rikosten ehkäisyä ja turvallisuustyötä.

27.1.2017
»

Oikeusministeriö myöntää vuonna 2017 valtionavustuksia 70 000 euroa rikoksentorjuntatyöhön ja sen arviointiin.

19.1.2017
»

Rikoksentorjuntaneuvosto arvioi tuoreessa katsauksessaan maahanmuuttotilanteen haasteita rikosten ehkäisylle ja esittelee hyviä käytäntöjä, joilla tulijoiden joutumista rikoksen uhriksi tai rikoksiin syyllistymistä voidaan ehkäistä. Keskeistä on maahanmuuttajien ottaminen mukaan työhön. Katsaukseen liittyen rikoksentorjuntaneuvosto toteutti Maahanmuuttoviraston kanssa kyselyn vastaanottokeskusten turvallisuudesta. Yleisesti ottaen vastaanottokeskuksissa on turvallista työskennellä ja asua.

29.11.2016
»

- Rikosten ehkäisy ei kuulu vain viranomaisille, vaan työhön voivat osallistua kaikki, niin kansalaiset, järjestöt, seurakunnat kuin elinkeinoelämä, kirjoittaa erikoissuunnittelija Minna Piispa oikeusministeriön blogissa.

24.11.2016
»

Hallitus on tänään antanut periaatepäätöksen kansallisesta rikoksentorjuntaohjelmasta vuosille 2016 - 2020. Ohjelma keskittyy paikallisen rikoksentorjuntatyön kehittämiseen ja asukkaiden osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksien parantamiseen rikosten ehkäisyssä.

Julkaistu 26.1.2017
Sivun alkuun |